2014-01-20 445 views
最最最最鐘意就係可以攞住碗滿滿嘅froyo,上面鋪滿咗自己最鍾意食嘅係toppings,一路行街一路食~簡直係人生第一享受~~~~以下嘅評語,如果你唔係乳酪愛好者嘅話,咁你應該唔需要睇架喇...首先講下呢度嘅運作啦,每日唔計原味有兩隻特別味道揀,今日就係Bubble gum同Olvatine.揀咗乳酪味道之後就可以自己落配料,然後再擺上磅,每100g $16,不過由於我係HeyYO!嘅會員,食乳酪都可以有九折,咁梗係要食多啲啦!今次要咗200g原味同100g柯華田味。Bubble gum我都有食過,都唔錯幾好味架~落咗好多唔同配料~有oreo餅碎,粟米片,Mochi, 荔枝味爆爆珠,荔枝椰果同士多啤梨。佢哋仲有一係列嘅生果toppings同唔同嘅醬落架~好鍾意食呢度嘅乳酪雪糕,因為覺得呢度嘅雪糕味道款式多,froyo味道鮮甜,自然,食得出唔係亂咁落糖落奶溝成嘅。而且toppings款式又多,可以自己落toppings又好玩又滿足。YUMMY!

自助乳酪雪糕

佢哋仲有一係列嘅生果toppings同唔同嘅醬落架~

2014-01-18
Waiting Time
1 Minutes (TakeAway)
$50 (Lunch)