越南餐廳比人既感覺都係帶點髒亂既感覺, 但係呢間店就一反傳統不但止環境好清新, 而且食物既選擇亦都好多最正係佢每一日都有不同既菜式做緊優惠!! 可以比個機會試下多D唔同既菜式 吊燒雞今日咁岩呢味吊燒雞做緊DISCOUNT!! 我更係要點黎試一試啦, 可以聞到好香既南乳味, 皮脆肉嫩, 南乳既味道同雞好夾下, 最正就係佢每一舊都切都幾大塊下, 唔會太碎, 口感一流, 而且有優惠之下既價錢唔算貴, 抵食 牛油雞翼起初點既時候以為係普通雞翼上面抹上牛油, 點知原來係炸雞翼黎, 未上台已經聞到好香既牛油香味, 最正係佢一咬, 外層非常爽脆, 而入面既肉就充滿住牛油既香味!!必食小食推介!!
不但止環境好清新, 而且食物既選擇亦都好多

吊燒雞

牛油雞翼
2017-07-28
$60 (Dinner)
  • 牛油雞翼
  • 吊燒雞