2011-09-05 127 views
星期五晚跟老公同朋友係THE ONE既餐廳食完晚飯後, 諗住食埋個美味甜品為呢個Happy Friday作個完美總結, 剛巧途經之前幫襯過都覺得幾好味既”心飴”, 朋友又未試過, 所以一齊入去食啦……誰不知完全貨不對辧!我地叫左:1)挪亞方舟 – 3 個甜品中最正常2)千層酥皮菠蘿批伴雪糕 – menu既圖片有奇異果, 士多啤梨, 同芒果3款生果, 結果一款都無, 只有薄薄既酥皮加雪糕, 朋友要求取消及改叫其他款式, 只得到侍應姐姐黑面說: “我地已經寫明圖片只供參考, 所以唔可以取消”--- 其實真係接受唔到lor, 明白芒果唔係時令水果, 無都唔出奇, 但可以用其他簡單水果代替, 無可能只有幾片薄薄既酥皮加雪糕, 就收$3x~~~3)心太軟- 完全唔得, 真係一個雪糕球加一件外層貌似橡膠既朱古力”蛋糕”, 個流心仲要唔熱, 又收$4x, 不過明白”圖片只供參考”既道理, 所以唔再投訴, 只想快d食完離開呢間舖頭咁既質素, 服務, 價錢真的很難吸引顧客再幫襯, 如果店主真的有心繼續經營落去既話, 請好好檢討一下邊度出現問題~~~

我地叫左:
1)挪亞方舟 – 3 個甜品中最正常