呢間金黃店由612開始,所有罷工既日子佢地都有罷工架👏🏻~ 其實未有反送中運動之前,排隊食嘉寶既人龍已經唔短,化身成黃店之後就更加爆😆。專登趁平日既下午過去撞下彩,成功唔使排隊就入座🥳~佢既地址喺美麗華同諾士佛臺附近,都算易搵,而且黎遠已經聞到煎漢堡扒既香味🤪。-黑松露芝士牛堡 $50等左大約五分鐘左右已經食得!漢堡包外皮烘到微脆🍔,入口鬆軟,口感好正。漢堡扒經過90分鐘既慢煮,牛肉汁鎖哂喺漢堡扒入面🐮,食落超級Juicy💦,而且牛味同黑松露味都好濃郁🤩!黑松露混左少少沙律醬,所以入口酸酸甜甜,加埋生菜同蕃茄🥗,可以中和返漢堡扒既滯膩感✨。你見我有讚無彈就知真係好好食👅,食漢堡包唔一定要食M記,比多少少就有好西食😼-另外仲可以加$15轉套餐,包野飲同一款小食🍟,見到隔離食得好滋味,好想試下佢地既蕃薯條、薯格同炸燒賣🥺,可惜自己一個試唔到咁多。下次一定要帶埋男朋友陪我食🤪!

黑松露芝士牛堡 $50
等左大約五分鐘左右已經食得!