第一次食甜牙牙,見到佢啲窩夫、鬆餅、綿綿冰果啲都好似好正,但係見到隔離枱叫左都幾大份下,驚食唔曬所以都係冇叫到呢啲🙈仲有呢間個火焰雪山好似都好多人推薦,果日去食見到有人嗌左,店員會熄燈,點火,淋上個雪山到,視角效果一流啊🤡今次我地嗌左既甜品都好好味,完全冇伏,而且都真係幾大份,好抵食仲好好食😋1️⃣冰火燉蛋($48)面頭係蛋白霜同埋啲藍莓同芒果,下面就係焦糖燉蛋。食落好有驚喜🤩蛋白霜甜甜地,下面既焦糖燉蛋蛋味夠香夠滑唔會太水,配合埋一齊食好正👍  2⃣️桂花雙雪燉桃膠($36)養生系列😂有桂花、雪梨同埋桃膠,個人覺得有啲太甜,但係桃膠份量都幾足,加埋桂花既香氣食落唔錯😙

1️⃣冰火燉蛋($48)

2⃣️桂花雙雪燉桃膠($36)
冰火燉蛋
冰火燉蛋