2022-09-22
𝐂𝐨𝐟𝐟𝐞𝐞𝐥𝐢𝐧 好耐冇飲過咁高質嘅咖啡🥹咖啡油脂同奶泡嘅比例拿捏得非常好,濃郁嘅咖啡香味配合綿密嘅奶泡🤤👍🏻👍🏻最重要係靚靚嘅拉花,拉花存在一定嘅技術,拉花嘅尺寸同位置真係好考咖啡師嘅功力。-Cappuccino-Flat White呢度除咗咖啡師犀利之外,重🈶️bartender都好正,如果客人要求的話,可以特別將cocktail調較成mocktail🍸,不過我今日就晏晝嚟所以試咗咖啡先,下次先試Cocktail🍹-Duck Ragu一上枱已經聞到好香,好多鴨絲口感豐富,醬汁好特別,酸酸地好開胃,帶有少少辣味,味道層次增加HV Meatballs 三大粒大大肉丸,係用豬肉同牛肉Mix黎整㗎,口感軟腍之外,又有豐富肉汁,再加入羅勒提味,清新得黎又好味-HV Tiramisu呢個同平時食開嘅有啲唔同,有埋藍莓同蜜餞,多種味覺享受-Basqe Burnt Cheesecake 濃烈嘅芝士香味,入口非常滿足,齒頰留香🤤幾鍾意呢度,食物質素高之外,環境亦都十分舒適✅服務都唔錯✅因為店員都非常有善✅
-Cappuccino
-Flat White
-Duck Ragu
HV Meatballs
-HV Tiramisu
呢個同平時食開嘅有啲唔同,有埋藍莓同蜜餞,多種味覺享受
-Basqe Burnt Cheesecake
濃烈嘅芝士香味,入口非常滿足,齒頰留香🤤