2017-09-07 311 views
行過銅鑼灣宏發燒味店,見到佢有個新口味麻辣雞, 今晚本小姐又肚餓就決定行入去試下!都算幾抵,因為呢一個麻辣雞可以跟套餐價,連埋一個例湯或者係1杯熱飲都只係49蚊宜家啦啦聲俾啲圖你睇下先先呢個例湯,花生雞腳湯, 食落有少少味精應該係雞粉味,但好彩唔會太鹹,對我黎講有味又唔鹹第二樣上既係瀨粉其實原本佢應該係麻辣雞飯嘅,但係我呢就比較鐘意食瀨粉,所以呢就轉咗瀨粉唔要跟飯佢哋轉米粉同奶粉,全部都唔使加錢㗎,照舊都係49蚊主角終於出場喇麻辣雞。。。 其實呢個賣相就真係非常之得開頭都以為佢會成隻雞都係有麻辣嘅,點知原來佢地只係係隻雞上面鋪個麻辣醬我覺得呢個醬其實就一啲都唔麻辣,仲帶點少少甜甜地辣辣哋啦🤗 如果你地唔係真係咁渴求一定要食麻辣嘅話,呢個出嚟好食嘅食材係新鮮嘅一啲都唔孤寒,仲好大舊添唔會孤寒仲好滑Tim.. 起碼有啖啖肉俾你咬,你都知啦,銅鑼灣地舖租好貴㗎佢哋冇偷工減料都算係咁以上開飯食評,係本小姐食完既食後態

宜家啦啦聲俾啲圖你睇下先

第二樣上既係瀨粉
佢哋轉米粉同奶粉,全部都唔使加錢㗎,照舊都係49蚊

主角終於出場喇
麻辣雞。。。 其實呢個賣相就真係非常之得

食材係新鮮嘅
一啲都唔孤寒,仲好大舊添唔會孤寒

以上開飯食評,係本小姐食完既食後態
2017-09-07