2017-08-26 599 views
官塘工商廈真係越黎越多野食, 約埋朋友黎偉業街商廈打日式邊爐, 仲要任食.餐廳環境夠大, 卡位夠多, 乾淨冷氣夠, 感覺唔錯.點好湯底同咩餐後, 其他食物自由選擇, 到餐廳前隨意拎.除左生既丸類, 蔬菜類, 仲有少許熟食, 如壽司, 茶葉蛋, 關東煮之類.自調既醬料亦唔少, 樣樣都乾淨衛生.個邊爐鍋全金屬, 所以令食物好快滾, 唔洗有排等. 138既餐有牛肉, 豚肉同雞肉, 第一轉2人份量, 唔夠可以添加.牛肉厚度適中, 肥瘦亦平均, 滾一滾就食得, 口感彈牙嫩滑.豚肉較薄, 不過快熟一點, 口感亦軟嫩, 唔韌無渣, 富肉鮮味.雞肉滾既時間耐少少, 不過肉質亦保拎嫩滑, 肉厚唔肥.任食限時90分鐘, 好彩個爐夠快, 所以亦滾得快, 食得夠多, 好飽.
餐廳環境夠大, 卡位夠多, 乾淨冷氣夠, 感覺唔錯.
點好湯底同咩餐後, 其他食物自由選擇, 到餐廳前隨意拎.
自調既醬料亦唔少, 樣樣都乾淨衛生.
個邊爐鍋全金屬, 所以令食物好快滾, 唔洗有排等.
雞肉滾既時間耐少少, 不過肉質亦保拎嫩滑, 肉厚唔肥.
Type of Meal
Dinner