2022-10-03 49 views
吃火鍋也是不少人的指定節目,沖繩火鍋你又食過未呢?今晚收工晏咗少少🤏⋯⋯同同事放工去附近間Antoshimo晚飯。Menu 好豐富!都介紹得好清楚!我哋兩個都叫咗:{檸檬柚子壽喜燒湯}飲落都幾清甜,自己平時都有食開🍊🍋湯底,所以都幾滿足!為咗使晒所有嘢,各叫咗特級豚肉同美國肥牛。兩款肉都紅卜卜,外觀上油花較漂亮,亦有油香,非常新鮮,碌一碌好快就可以食💯我哋仲加配芝士🧀🧀,質地細滑柔軟,口感輕,味道較淡且帶微甜。將怇加入去炊飯啖啖飯都芝士拉絲呀😹都幾夾,少少邪惡, 感覺很爽皮!以飽肚度和吸引度來說,都算抵吃喔!檸檬柚子壽喜燒湯又都唔會話好咸食完一d都唔會口渴。好健康既一餐!如果大家想平平哋食一餐,又食到火鍋,可以一試!😚😚😚

我哋兩個都叫咗: