餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
作為餃子愛好者,我對餃子🥟係有要求~ 😝 呢間專賣餃子既餐廳係有驚喜,有超過10款餃子既菜單,總有一款岩你,而且可以叫湯餃/煎餃,我同朋友叫咗3款餃子💖 3款都大大隻兼好味,叫「中」已經有7-8隻餃,仲叫咗涼皮,2個人食飽到捧住個肚走龍鳳松茸餃 (煎餃)好特別地用左黑,白松露入餃子餡🖤🤍 第一次見,咬開餃子皮就聞到食到好香既松露香氣,黑松露餃子咬開一半清晰見到黑色既松露餡料,同豬肉好夾😚 非常好味,未試過松露餃子的話必點!韭菜豬肉餃 (煎餃)首先要讚佢既煎餃煎的好香跪,係兩面都煎到金黃色🔥💛 韭菜豬肉都好有驚喜地韭菜係好多好豐富,煎等唔會乾,入面既韭菜豬肉仲有汁,juciy的✔️芹菜豬肉餃 (湯餃)芹菜豬肉都係我既最愛之一🥬 似係新口味,唔知係唔係限定,希望長有啦!芹菜好夠香,夠脆!😋😋😋 佢地既湯餃既湯底係粉葛湯,好好飲,連埋餃子一齊食好夾,連湯全部飲晒✨四川涼皮涼皮夠薄夠滑,微辣酸酸地咁,夏天食好開胃🤤自家製山揸雪梨水又係夏天必點,好清甜,山揸帶微酸,配煎餃食可以中和煎餃既油膩感🤤佢哋有唔同醬料可以用嚟配餃子,當中既菜蒲好正,帶微辣🫶 佢哋既餃子係可以外賣生餃子買返屋企煮嚟食,最後我

四川涼皮
涼皮夠薄夠滑,微辣酸酸地咁,夏天食好開胃🤤

自家製山揸雪梨水

佢哋有唔同醬料可以用嚟配餃子,當中既菜蒲好正,帶微辣🫶 佢哋既餃子係可以外賣生餃子買返屋企煮嚟食,最後我哋各自買咗芹菜豬肉餃生餃子返屋企。#nomnomdumplingpolam
2024-07-19
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner