2022-05-23
疫情關係,好耐無燒過嘢食啦,朋友搵到原來燒嘢食都可以有放題任燒,仲可以涼住冷氣嚟燒,真係幾正。 我地驚人多,刻意早少少食,入到餐廳,環境光猛,而且抽風做得好好,完全無煙霧彌漫,亦唔會聞到好濃烈嘅燒嘢食味。 🍡食物選擇ok多,台灣腸、芝士腸、雞翼、雞軟骨、雞皮、雞腎、和牛、西冷、牛舌、牛肋腩、羊肉卷、黑毛豬、燒賣、魚蛋、墨丸、蝦卷、魚肉年糕、貢丸、秋葵、甜薯、車厘茄、菠蘿、翠肉瓜、冬菇、雞脾菇、豆卜、多春魚、最特別係有綿花糖同雞蛋仔(但記住一定要睇火, 雞蛋仔好快燶、綿花糖我地試過燒耐左,成粒融晒😅) 😍🧂枱面調味亦有很多,魚露、柚子醬、和牛汁、椒鹽、辣粉、孜然、仲有海鹽。柚子醬最特別,甜甜地,點香腸、墨丸、雞蛋仔都好好味。 呢度好多評語都讚侍應好,呢樣真,佢地都好有禮貌,雖然開場白教你落單,介紹醬油等係會講得好快,不過我聽唔切再問佢,佢都無黑面,仲會慢慢再講俾我知。 有漏單情況,如果落單軟件程式可以改善就更好!我點左大約三-四輪嘢食,第一輪嘢食唔齊,第二輪直情無嚟過,不過我欣賞侍應嘅服務,侍應留意到我地嘅食物架無野食一段時間,主動問我地有無再落單,然後立即同廚房跟進,雖然我地完全無投訴
有漏單情況,如果落單軟件程式可以改善就更好!我點左大約三-四輪嘢食,第一輪嘢食唔齊,第二輪直情無嚟過,不過我欣賞侍應嘅服務,侍應留意到我地嘅食物架無野食一段時間,主動問我地有無再落單,然後立即同廚房跟進,雖然我地完全無投訴過,不過佢主動多次向我們表示歉意。態度值得大讚!👍
和牛粒
HD雪糕