2018-12-03
校長燒肉呢個大名,無一個元朗人唔知道。老實,平日小弟都係食開午時,一值都係覺得一般般。今日就決定一反常態,試下9點半呢D特價時段有咩分別。基本上其實都午時差唔多,但唔同GE係,D肉靚好多同有刺身。刺身GE款式都有5,6款,而且仲幾新鮮,解凍情氾卹非常好,一D雪都食唔到。如果某款食哂,師父仲會即時換上第2款,變相1晚食成7,8款。燒肉其實黎黎去去都係果D,今次比我見到一款好特別GE牛肉,師父將佢切到四四方方,油脂分怖亦係比普通燒肉級數黎得高,而且仲好有肉味!!野飲黎講算係好多種類,基本GE汽水茶都有,而最特別GE係佢竟然提供韓國啤酒!!!燒肉啤酒,正呀1!呢個係一個好特別GE甜品!!起初我以為係特大雪糕肖糯米磁,但食落先合,原來係一個極大GE益力多沙冰!!!哈哈,當堂咩熱氣都無哂!! 當日其實仲有幾盤熟食,中式糖水,熱菊花茶同人參雞湯,全部麵非常之唔錯,特別係個湯,一定要讚下!!好飲又無味精!!小弟當日太肚餓,一味掛係食,影得少相之餘仲無記名,失敗!!!下次再試GE時候補番!!!
基本上其實都午時差唔多,但唔同GE係,D肉靚好多同有刺身。
下次再試GE時候補番!!!