大陸食串燒就食得多,其實香港都有好味嘅串燒店架,唔使下下北上都揾到好嘢食🤗早兩晚就近近地去左串燒王食宵夜🥳呢度肉類、海鮮、蔬菜同甜品都有,所有串燒重可以揀大中小辣,什至完全唔辣,小朋友食都無問題👍🏻🌟燒雞中翼正所謂燒雞翼,我鍾意食🤣雞翼一份四隻,大大隻,雞皮又香又脆,入面唔會太乾,仲好Juicy✅🌟五花腩肉串腩肉雖然比較肥膩,但係燒過之後脂肪比例剛剛好,配上微辣香料,好惹味!🌟深海大墨魚咀墨魚咀真係好大個!爽脆新鮮!🌟魷魚鬚魷魚鬚一樣夠新鮮,爽脆得來仲好入味👍🏻🌟蒜蓉原條茄子燒茄子係必叫㗎!原條燒到軟糯嘅茄子上面鋪上滿滿嘅蒜蓉同香料,真係好正🤤🌟鰻魚炒飯香米炒到粒粒分明,有雞蛋香,配上甜甜地嘅鰻魚,有驚喜喎!🌟有機菠蘿甜品梗係叫燒菠蘿啦!菠蘿切得好厚身,燒燒過之後特別香甜,係我至愛❤️久不久食吓串燒真係別有一番風味,呢度可以WhatsApp落單外賣自取,仲見到有唔少外賣平台車手入嚟攞外賣。不過,晚晚宵夜得唔得㗎?哈哈😆

🌟燒雞中翼

🌟五花腩肉串

🌟深海大墨魚咀
墨魚咀真係好大個!爽脆新鮮!

🌟魷魚鬚
魷魚鬚一樣夠新鮮,爽脆得來仲好入味👍🏻

🌟蒜蓉原條茄子

🌟鰻魚炒飯
香米炒到粒粒分明,有雞蛋香,配上甜甜地嘅鰻魚,有驚喜喎!

🌟有機菠蘿