2010-12-06 73 views
同家人一齊食dinner,我點左個小菜套餐--瑤柱珍菇扒時蔬 $34 送餐湯--豬骨菜乾湯~勁大碗呀,加上唔會多油!幾好味~唔似係曾經翻煲的感覺!上菜時間並非很久,白菜仔爽口,份量多~新鮮的~但茶餐廳的瑤柱,當然唔係好好味,一睇都知係罐頭貨來的 幸好冬菇及草菇好味~白飯好快到,不過略為硬身~沾上小菜的獻汁吃還可以接受的~ 小菜套餐--粟米班塊當中的粟米粒就唔係咁新鮮~班塊的味道幾好,油炸的水準還好,咸度岩岩好~班塊的獻汁上有滑蛋~我地等呢碟班塊只需5min多,已經有位waiter推一架細細的車仔,好似盛酒樓的點心似的~ 之後上菜喇!!!waiter幾好人,全是女人上陣~到7pm多就開始越來越多人喇,waiter很殷勤地待客呢!
同家人一齊食dinner,

是日晚餐menu

很多款小菜~

當時客人唔多~

我點左個
小菜套餐--瑤柱珍菇扒時蔬 $34

瑤柱珍菇扒時蔬

豬骨菜乾湯

幸好冬菇及草菇好味~
白飯好快到,不過略為硬身~沾上小菜的獻汁吃還可以接受的~

小菜套餐--粟米班塊

粟米班塊~

牆上的餐牌~

家人點的鮮茄雞球飯~看來不錯

食飽飽後,由餐廳該層的樓梯落去下面果層行街街~ 成幅牆也是餐廳的宣傳~

$34 (Lunch)
是日晚餐menu
很多款小菜~