2021-11-10 319 views
雖然住附近,但好少行呢邊。同朋友講開,附近暫時未有一間唔錯嘅cafe,朋友就介紹呢間,雖然佢自己都未試過。先講環境,真係滿分,可以係周邊嘅屋邨中,可以型做到一個好chill 嘅cafe 好難得,唔會有密集嘅座位外,每張枱都可以向住玻璃牆外,暖暖太陽中午時份直接曬入,自己覺得天氣凍相對會更舒服。同事服務有禮貌。今次點咗espresso tonic 同手製蕃茄包。先講咖啡,雖然唔多唔少都會比tonic 蓋過少少咖啡味,但入口唔錯。包有驚喜,應該係酸種包,希望自己冇感覺錯。我本身係dirty keto, 所以係食物當中,就揀咗呢個,見到d cake 都好唔錯。以後想hea 吓,可以講有個落腳點。
同事服務有禮貌。
今次點咗espresso tonic 同手製蕃茄包。
以後想hea 吓,可以講有個落腳點。