2017-05-23 602 views
一上到嚟,個大門係木門閂實,冇窗,完全望唔到入面,唔係朋友帶我上嚟嘅話,自己嚟應該會掉頭走😅Menu樣樣有啲,沙律、串燒、意粉、釜飯等。未叫野食已經俾左呢個小食先,一啖仔意粉,意粉好彈牙,雖然凍左,但都唔會拿埋一住👍🏻Draught係sapporo,非常好。一個好普通嘅芝麻醬沙律,個汁好好味!!撈得均勻,每一塊菜都沾上麻醬😍串燒一般啦,青椒仔苦苦地,係個肉丸最好食👍🏻散叫全部要兩串起,嗌set反而樣樣有啲,人少少嘅話就試多幾樣開心啲。釜飯都要等幾耐,見住佢放埋一邊慢慢煲熟,份量係一碗多少少,好細兜下。味道我覺得都係普通,不過不失啦。嚟呢度食野唔係特別好食,但勝在地方細細可以傾下計。

Menu樣樣有啲,沙律、串燒、意粉、釜飯等。

Draught係sapporo,非常好。

嚟呢度食野唔係特別好食,但勝在地方細細可以傾下計。