2021-11-10 92 views
好朋友終於喺外國返嚟!即刻同佢喺附近搵啲嘢食下,傾住計咁過一個午餐~舖頭嘅外型都幾突出,有白色圓拱形嘅大門,有種歐陸風味~都見到有啲人喺度打卡添🤣舖頭入面嘅環境都幾舒適,以綠色白色為主~同朋友就各人叫咗一個set lunch再加個甜品Share!鮮蝦扁意粉配南瓜汁本身都好鍾意扁意粉覺得口感比較煙銀,而且會相對掛汁。南瓜汁係淡淡地嗰種。鮮蝦大隻爽口,感覺係新鮮嘅蝦。亦有啲香草醉作配料。而且仲有少少蘑菇,豐富口感。菠菜炒雜菌,芝士炒蛋配酸種多士我哋好大程度上都係因為呢個先嚟㗎!烘過嘅酸種多士襯底,菠菜炒雜菌舖上面,再加上熱辣辣嘅芝士炒蛋~生熟嘅口感再加埋濕濕地嘅中層三樣嘢夾埋口感都幾豐富,仲好健康!飲品就配左紅茶最後加咗件香蕉朱古力蛋糕。朱古力層口感軟綿,而且好重朱古力味但偏甜~

舖頭入面嘅環境都幾舒適,以綠色白色為主~

鮮蝦扁意粉配南瓜汁

菠菜炒雜菌,芝士炒蛋配酸種多士
我哋好大程度上都係因為呢個先嚟㗎!

飲品就配左紅茶