家庭聚餐好地方 - 佳慶大酒樓好耐都無去探婆婆,而婆婆中意食中菜 ,為左就腳,就揀左呢間酒樓食午飯 。午市開11點,但 我地去到夠11點入面又仲有坐位都竟然吾俾我地入去坐住等 係門口等左5至10分鐘左右先入得去,其實對行動不變既長者係一種懲罰,希望餐廳會注意呢點吧 ! 入到去坐低後,都好彩馬上有服務員招呼你, 周圍環境幾好 ,夠光猛,又 夠哂冷氣, 夠大,坐得幾舒服既。我地去到時間尚早,人吾多 ,我地幾個大人叫左10個小點左右, 都已經食到好飽啦,仲有剩,最後都係由我夾硬食埋 ! 特別推介個龍蝦焗伊麵 ,我見到有好幾台都會叫 呢個,可能因為將經過上湯烹調的芝士放係龍蝦上面,龍蝦既鮮甜汁液又流入伊麵,令伊麵都充滿海鮮的滋味,整體非常好食而且都算抵食。 成餐飯d侍應都算好有禮貌 ,招呼周到 ,其他點心都好好味, 好岩我阿媽同婆婆口味, 之前上FEEHK度睇到評語話呢間酒樓唔掂當 ,所以其實一直都唔敢幫襯, 今次都驚中伏,但最後竟然有意外驚喜喔 ! 點心款式多而且價錢合理 份量正常偏大,特別係山竹牛肉球, 除左食午飯, 呢間酒樓原來仲有火鍋任食, 睇左張菜單都幾吸引 ,下次出開黎黃大仙,都可
家庭聚餐好地方 - 佳慶大酒樓

份量正常偏大,特別係山竹牛肉球, 除左食午飯, 呢間酒樓原來仲有火鍋任食, 睇左張菜單都幾吸引 ,下次出開黎黃大仙,都可以試下

佳慶大酒樓
地址 : 黃大仙彩虹道121號啟德花園商場二期1樓101號舖
電話 : 25033328
營業時間 : 星期一至日 07:00-18:00 (疫情期間,去之前先打電話確認營業時間喔 ! )
2021-06-05
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)