2008-12-25 18 views
睇食評見d人寫呢度唔錯,昨晚同朋友一齊黎試試~我地點了韓式炸醬麵、炒年糕公仔麵、綠豆肉餅、韓式壽司,我個人鐘意炒年糕公仔麵多d,雖餐牌標誌2隻辣椒仔,但都不算辣丫,仲好好味!我朋友係韓國人,佢最欣賞炸醬麵,仲話炸醬麵的汁和配料較花工夫去做,而且她食返家鄉的味道,仲話以後會帶d朋友來食添!我第一次吃韓式壽司,平時食日式就多喇,朋友話韓國當然有壽司,但不會夾魚生,材料都是簡單的蘿白、生菜、蛋、好似有點肉掛 .. 吃出清清甜甜的味道,真的很不錯!下次去都會再點壽司。至於緣豆肉餅,我只覺很普通的菜式,不過見好多人都點此小吃,唔執輪都叫姐~ 下次去都會試下炒飯,見鄰枱的客人叫泡菜豬肉飯好像很好味,我相信都不錯吧。
睇食評見d人寫呢度唔錯,昨晚同朋友一齊黎試試~

$90 (Dinner)