2021-05-11 473 views
呢間鋪我地之前食左好多年,最鐘意食佢啲雲吞面,啲雲吞彈牙爽口,係第二到食唔到,有時買一打半打番去自己煮,前排見佢落晒閘,以為又一間老店做唔住啦… 好彩原來係第二代接手,攪埋裝修門面靚左好多,仲有埋小菜,難得疫情穩定啲一家人出黎食飯,抱住試下既心態,估唔到又食到一份老店既住家菜感覺!店舖裝修有啲中國風,走懷舊老線,但又不覺得老土,可能同第二代接手有關。而家除左牛腩,雲吞面外,仲有多款小菜選擇。店員親切有禮,向我們推介了幾道小菜美食,上菜速道都好快,又問我地好唔好食,幾好傾,一家人食得好開心總的來說,食物價錢公道,食材新鮮,賣相吸引,下次可以再黎試下其他菜式!
涼瓜開洋蛋
南乳香酥雞球
炸雲吞配自家風味炸醬
家香辣炒米粉(正常)
2021-05-05
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$60 (Dinner)
涼瓜開洋蛋
南乳香酥雞球
炸雲吞配自家風味炸醬
家香辣炒米粉(正常)
  • 家香辣炒米粉,涼瓜開洋蛋,南乳香酥雞球,炸雲吞配自家炸醬