2015-06-03 1146 views
好耐之前聽朋友講過呢間舖,原本係地舖,都幾出名,後來搬左上樓上舖,因為地舖時未試過所以比較唔到前後既分別。呢間都食過幾次,質素尚算穩定,店主既造型同門口個ICON一樣既…今次冇訂枱,好在都有位,坐bar枱,仲可以睇住師傅整壽司/刺身添,幾好~店內環境同你去日本小店一樣feel,店內員工有日本人有香港人,兩者感覺都親切,第一次嚟果陣都有聽佢地推介食品,個海鮮鍋都係店員推介。巧合地,同行朋友一樣,竟然大家都唔太肚餓,所以最後叫左3樣野咋~其實落左單之後,一路等食物時,眼見師傅一條一條係咁劏魚出刺身,造型好吸引,只嘆胃口有限柯打已落,唯有下次。下次叫多幾個朋友一齊嚟可以試多幾款刺身添~~

下次叫多幾個朋友一齊嚟可以試多幾款刺身添~~
2015-05-29
$210 (Dinner)