2023-10-16 28 views
約朋友食生日飯,大家都好耐冇韓燒搵個穩陣嘅地方🤔「高麗軒」就啱晒😎😎個人認為價錢經濟實惠早少少食嘅話,價錢仲平啲食物種類唔算非常多,亦都唔會非常花巧,所以選擇困難症應該唔會發作😂😂應該有嘅,佢哋都有,除咗肉類,海鮮之外,仲有一啲韓國小食同埋石頭鍋飯,仲可以自由選擇配料,幾flexible都幾鍾意佢哋嘅卡位,有私人空間,食得舒服。飲品就自己出去拎,除咗汽水之外,見佢哋仲有罐裝茶同埋果汁用QR code自助下單,第一嘢,梗係要嗌返啲泡菜啦😎😎仲有生菜,蒜頭等等,可以同牛肉一齊食👍🏼👍🏼羊架都有得食!非常厚身,好肥美!牛仔骨亦都非常出色,又係好厚身,唔會太韌,啖啖肉超正!其他牛肉,有啲係有醃製,有啲係原味,咁就可以好好運用枱面上面嘅味粉,自己調味,又係另一番滋味😊😊我幾鍾意黎依度韓燒,選擇食物,好多款式都可以揀半份,咁就可以咩都食啲,唔會太過飽,又唔會浪費啦👍🏼👍🏼依個半份嘅炒粉絲,對我嚟講啱啱好😎😎比想像中高質嘅海鮮!帶子好靚👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼仲有少少蒜蓉,惹味!整體嚟講,價錢唔貴,喺尖沙咀可以暢飲、食物簡單實際,夠滋味,推薦😊
約朋友食生日飯,大家都好耐冇韓燒
搵個穩陣嘅地方🤔
「高麗軒」就啱晒😎😎

個人認為價錢經濟實惠
早少少食嘅話,價錢仲平啲

羊架都有得食!非常厚身,好肥美!
牛仔骨亦都非常出色,又係好厚身,唔會太韌,啖啖肉超正!

依個半份嘅炒粉絲,
對我嚟講啱啱好😎😎

比想像中高質嘅海鮮!
帶子好靚👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
仲有少少蒜蓉,惹味!