2023-12-05 36 views
今日同媽咪嚟呢間新開嘅餐廳食飯,餐廳主打港式美味,將香港人最地道嘅美食發揮到淋漓盡致!換上新包裝令整間餐廳好有年輕感,餐廳嘅招牌"Ya鴨"非常可愛,真係大人細路都係佢嘅fan!食物🥘🥘🥘🥘🥘環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務🩷🩷🩷🩷🩷麻辣大腸拼金錢肚撈粗大腸和金錢肚滷得又腍又入味,每一口肉都充滿滷水香味,滷水和麻辣汁混合又形成另一層次的美味!又香又辣味道更昇華,粗麵吸左麻辣滷水汁更有風味。牛三寶撈粗牛三寶分別有牛丸,牛腩和金錢肚,每一樣的色澤都非常深,一睇就知入晒味,牛丸爽口又彈牙,仲係瀬尿牛丸,入面充滿肉汁和牛肉碎,勁正!牛腩炆到夠晒腍,油脂係口裏溶化,肉又嫩香味十足。金錢肚炆得剛剛好唔太腍又唔太靱,係我鐘意的口感。鮮檸伯爵茶呢杯鮮檸伯爵茶又有鮮檸香味又有伯爵茶香味,2種味道都平衡得很好!冰冰🧊涼涼又香又清夾。
食物🥘🥘🥘🥘🥘
環境⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️