📍Mamma Mia Gelato📮沙田沙田正街2號新城市廣場三期3樓A313A號舖.黃店💛原諒我對黃店一定會有bias, 而呢間黃店用實力證明左, 黃店都有好味既, 黃店都可以靠實力站穩陣腳.店員好nice, 如果你想試左先買, 佢都好樂意畢少少出黎俾你試🙏🏻身為水果控既我, 試完之後揀左2個口味, 哈蜜瓜+番石榴🤤.Mami Melon & Guava HKD65雪糕賣點係no fat no sugar, 食落口真係唔甜, 好有果香, 唔會有啲好假既果味既感覺😌No fat no sugar就算減緊肥, 唔覺意食多左都唔會有內疚感啦🤭.好多人可能問無糖點解會甜?佢既甜味來自Splenda, 而Splenda係從糖提煉無糖無碳水化合物既天然甜味, 唔係一般代糖, 仲有美國FDA認可添👍🏻.價錢唔算平, 但佢話晒no fat no sugar減緊肥都食得, 真心覺得值回票價啦.整體環境💭💭💭💭好味道:🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳服務態度🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻性價比:🧐🧐🧐🧐🧐回頭基率💫💫💫💫💫
📍Mamma Mia Gelato
📮沙田沙田正街2號新城市廣場三期3樓A313A號舖
Mami Melon & Guava HKD65

整體環境💭💭💭💭
好味道:🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳🧑🏻‍🍳
服務態度🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻🤵🏻
性價比:🧐🧐🧐🧐🧐
回頭基率💫💫💫💫💫
$65 (Tea)