2016-12-08 621 views
差啲唔記得打呢個食評 睇返啲相先記得 話說嗰日約小學同學去食飯 我原本話想去食板長壽司 佢話唔鍾意 唯有去元氣啦 不嬲對元氣冇咩好感 午餐時段去到 當然係要lunch set 朋友唔鍾意 佢自己另外叫 我嗌左一個最貴嘅 set 有魚生飯 茶碗蒸等等 朋友另外叫咗一啲壽司 好了 上菜了分量真係少到冇人有 可以睇返第一張相 個魚生飯同個湯差唔多份量 食完都唔夠飽 食物質素唔算差 炸蝦唔係太新鮮 有啲凍左嘅感覺 真係麻麻 而且食完之後我個朋友嘅嘢食都未上 有啲過分 人手方面 非常缺少 想叫人都無人應 算啦 總之下次唔會再幫襯 成為$90
2016-11-10
$90 (Lunch)