2022-10-17 6 views
【鷄翼山】岩岩開既時候已經成日去幫襯,有時候口痕都會想去食。最近就去左堂食,試下幾款新味同佢既一人餐。 鷄翼12件:12件鷄翼套餐可以選擇3個味,我地就選擇左佢地經典既文青風玫瑰、未試過既泰式冬陰功酸辣同宮崎南蠻他他。個人最鍾意泰式冬陰功酸辣味,因爲好惹味、調味岩岩好,唔會太鹹、太辣同太酸,好開胃。其次係經典既文青風玫瑰甜甜帶少少玫瑰味,不過宮崎南蠻他他就一般,只不過係原味鷄翼+他他醬,無咩特別。另外包飲品一罐。 一人餐C:包括2件原味/玫瑰鷄翼,鰻魚天婦羅同明太子無骨鷄croffle, 另外包飲品一罐。鰻魚天婦炸得好脆,不過個人覺得有少少腥。明太子無骨鷄croffle大推,croffle好香、外脆内軟,另外加左菠蘿,甜甜鹹鹹同埋好juicy。