2021-10-31 273 views
【木馬茶座】呢間cafe位於村屋底層,講到村屋,一定會誤會係好偏僻,但其實係大窩口地鐵站啊上面咋!地點方便、空間闊落,座位係有墊嘅,坐得幾舒服。店員態度好,店內氣氛有種大學canteen感覺,幾溫馨。今次去食早餐,好豐富~🐈全日早餐($58)A款有雞扒、腸、煙肉、炒蛋、蕃茄、多士。我將多士轉做牛角包(+$5),又另外加沙律($10)。雞扒有兩大塊,份量足👍🏻沙律有薯仔、雜果,好清爽。另外,佢嘅炒蛋係加牛奶炒,所以有奶味,而且好滑。🐈沙嗲肥牛麵套餐($35)呢個價值勁抵,出面啲常餐貴咗好多😿而且好多餐廳嘅沙嗲牛係用普通牛肉,佢係真係一片片肥牛,值得一讚。🐈另外推薦鴛鴦,咖啡味幾香。可以坐耐啲,環境清靜,都幾chill。最重要係平,嗌嘢食完全冇壓力嘛😸blue cate rate:😼😼😼😼*為咗呈現食物最真實嘅狀態,呢個post嘅圖片都冇加effects、調色,只會加上文字及一點點插圖。
【木馬茶座】

店員態度好,店內氣氛有種大學canteen感覺,幾溫馨。

今次去食早餐,好豐富~

🐈全日早餐($58)

🐈沙嗲肥牛麵套餐($35)

🐈另外推薦鴛鴦,咖啡味幾香。

blue cate rate:😼😼😼😼

• 全日早餐