呢間cafe位於牛頭角嘅商業區,夜晚去唔多人可以同朋友靜靜地傾下計🙈店舖入面有好多貓貓嘅擺設 啱晒貓奴呀😂😺老闆娘好好人,一坐低就為我地介紹鋪頭嘅招牌菜我同朋友點左三個餐,逐個介紹下啦🙈-------⭐阿公椰菜花丼 -- 香菇豆腐椰菜花丼($78)呢個椰菜花非常特別,好少餐廳會有🙈所以我就點黎試下😙果然冇令我失望 好驚喜🙈椰菜花係整碎左變到好似白飯咁 上面有豆腐 香菇 同煎蛋 好健康❤飽肚得黎又低卡路里 啱晒中意食野但又怕肥嘅朋友😂小編極度對薦👍-------⭐和風雞肉長通粉 ($88)呢個長通粉係正常味道 和風醬汁帶少少酸甜 都幾開胃 雞肉都幾大件 而家肉質都嫩滑👍-------⭐檸檬忌廉香煎魚柳扁意粉 ($118)第一次食檸檬忌廉 食落都ok嘅 不過小編個人覺得配意粉唔係好夾🙈就咁食魚柳個味係幾好嘅😄不過魚柳肉質比較鞋口 如果滑啲會更好味🙈-------⭐朱古力拖肥撻因為有拖肥 所以呢個撻都比較甜 食落就好似某牌子嘅拖肥朱古力哈哈🙈-------⭐蘋果金寶撻呢個撻小編就好中意呀 撻皮有牛油香 餡仲有一粒粒嘅蘋果有得咬下 好好味呀❤推薦👍-------總括黎講呢間cafe用餐環境好舒
-------
⭐阿公椰菜花丼 -- 香菇豆腐椰菜花丼($78)
-------
⭐和風雞肉長通粉 ($88)
-------
⭐檸檬忌廉香煎魚柳扁意粉 ($118)
⭐朱古力拖肥撻
⭐蘋果金寶撻
-------
總括黎講呢間cafe用餐環境好舒服 店員服務都好好 食物健康 菜式亦都有創意 大家去開牛頭角就去支持下呢間小店啦❤
------
評分(10分滿分)
賣相:7
味道:8