2019-11-03 212 views
紙飛機親子餐廳我地已經去過好幾次,位於啟德郵輪碼頭,我最鐘意佢夠寧靜,而且仲有一大片草地可以比麥皮妹妹放電!紙飛機親子餐廳有幾個位置比小朋友玩,有煮飯仔、瀡滑梯、木粒池、圖書區、幼兒區等,另外仲有 cosplay 衣服可以穿著;大人就可以係旁邊一邊食野一邊睇住小朋友!食物方面以中式為主,款式都唔少,仲設有賣相不錯既兒童餐!我就點左個兒童餐比麥皮妹妹,有雲蛋蝦仁、鮮茄蘑菇燴麵、乾貝海鮮豆腐羹、馬島小企鵝、時令水果,仲有 bless 既果汁,非常豐富!無乜味精,以淡味為前題,適合小朋友食用~~另外呢度仲有免費既 Babyccino 比小朋友架,大家可以叫返杯比小朋友,咁就唔會睇住大人飲自己無得飲而扭計啦!大人就叫左個拼盤:甜蜜蜜南瓜、養生小木耳、香辣口水雞、靈隱尋味素鵝每碟都細細碟,味道亦不錯!黎呢度1歲以下及成人係免費架,小朋友 $138 / 2小時,成人餐飲最低消費 $100 / 位,價錢都適中,玩足2個鐘就抵哂啦!

兒童餐

食物方面以中式為主,款式都唔少,仲設有賣相不錯既兒童餐!

Babyccino

拼盤

每碟都細細碟,味道亦不錯!

2019-10-15
Type of Meal