2020-03-03
理間餐廳的位置好偏僻,因為經開見到開左幾間不同類型的特色餐廳先吸引左我眼球。一灘的韓國柚子醬汁,甜死人。加咗胡椒的東西,就令舌頭麻辣,其實同柚子的甜一D都唔夾。食完舌頭好唔舒服的感覺😭😭😭有點好似苦澀,但又好甜的感覺。好難食!!!😷魚柳只係普通煎過的魚柳🤷♀️。加佢個咩自家製櫻花蝦珍珠飯,都加20蚊入口係櫻花蝦味精粉的味,味道好過條魚甘囉~諗返起都舌頭不安,我唔知咩人會中意食😭。講到最貴的吉列牛,以為係炸的靚牛肉。點知甘貴係買佢個🔥,燒燒下好得意甘🌚。吉列牛只有吉列的香味。無牛肉味🤣🤣🤣,D牛煎得耐,又乾又咬唔開。快手煎又係咩肉味都無🥵。用一百蚊,都買到200g的肉眼西冷啦。而家想食D牛肉味都食唔到🤒,百几蚊食吉列油膩味,真係去邊到搵?!🤔加set加60几蚊,可以欣賞到師傅切豆腐的刀功🤫,多個櫻花蝦飯同味噌湯。。。賣相係好吸引,但會令你失望。逼逼地甘食,好舒服。賣單果下再加一,2個人食左270幾蚊真係一年一次都唔太好。想打下卡,玩下火,或者值得一試。。。
諗返起都舌頭不安,我唔知咩人會中意食😭。
賣相係好吸引,但會令你失望。