好不幸入過呢間嘢一次,伏嘅嘢真係中一次就夠。除非喜歡貼錢買難受,否則唔好行入呢間餐廳。以佢果度嘅食物水準嚟講,啲嘢又貴,又唔係好食,性價比超低,我俾得呢個價位,大把更好選擇,又唔係俾唔起錢,你收得我咁嘅價錢,俾返相應食物質素我吖大佬!除咗啲嘢又唔好食又貴,服務仲好有趣添!!好記得個牛油果芋頭粟子藜麥焗千層闊麵簡直驚為天人,啲芋頭同粟子並唔係blend咗融入個醬入面,而係硬生生咁“質”入個千層麵,好似總之隊哂啲材料入去就完成呢個dish咁。抱歉,因為太難食,咩心情都無,所以連相都唔想影。啲芋頭石屎咁大塊,栗子又大粒又硬,就咁擺喺個千層麵入面我諗真係入廚新手都做唔出,個廚師做得出仲夠膽serve出嚟果吓好嘢!個廚其實知唔知咩叫焗千層闊麵?啲芋頭同栗子都仲係原色原型嚟嘅,係完全無融入過個千層麵入面,乾爭爭嘅食咗素近10年,未巴閉到話試過哂香港所有素餐廳,但都試過唔少,真係未試過可以有咁難食嘅嘢,每一啖都捱得好辛苦😐 俾相若嘅價錢,絕對有更多更好嘅選擇。除咗個咁出類拔萃嘅焗千層闊麵,其他食物都好一般,完全唔值咁嘅價錢,幫襯過一次咩都夠,餓死都唔會再入呢間嘢服務方面,上菜每次個阿姐都係就咁擺低碟

服務方面,上菜每次個阿姐都係就咁擺低碟嘢就走,完全唔講係咩嚟嘅。雖然我自己有眼睇,但講聲上嘅係咩菜只係基本service嚟,有收service charge㗎,唔係茶餐廳呀。我自己都做過飲食服務業,上菜時講聲上緊咩,真心好基本,我唔需要你全個名朗讀一次,最少講句係焗千層麵、沙律etc.,完全係講多個字都會倒扣人工咁。之後又嘢都唔講一句就拎走我哋枱面壺水,之後全程亦無俾返我哋

喺佢哋個社交媒體網站留comment,就不斷delete post,留一次delete一次,跟手仲block埋我🙃 係唔係咁樣就可以當無事發生過呢?係果種態度,更加令我覺得好差,一定要出聲!有問題,唔係諗改善方案,而係一味delete我嘅comment扮無事就算,咁樣會有進步咩?唔該唔好影衰香港嘅素食界啦,好多素食餐廳好用心做㗎,真心好睇唔過眼你哋啲咁嘅害群之馬,無心嘅就趁早執咗佢啦!選擇行入呢間嘢,我真係好錯!呢間嘢仲未執,奇蹟嚟㗎!!!
2022-05-19
Type of Meal