2017-09-04
唔係睇唔知邊度介紹,真係唔知花墟有間咁正雅座,話說上星期想試,大安旨意walk in,點知full左,連問等唔等,因為枱既轉數底,大多數顧客都當cafe嘆下茶9月份有朋友仔生日,想訂10位都唔接受,原因係佢地最大張枱都係坐8個人,其餘位置不多經過錯敗,有點唔信邪,跳完舞第一時間打去訂8點同男友食,哈哈今次食到啦~~~第一次上去我同男友已經鍾意個環境,同朋友坐下傾下計,真係幾唔錯,舖內1張8人枱,2張6人枱,2張4人梳化枱,1張2人梳化枱,鍾意慢活真係好正,上菜都幾慢下,但好精緻下,今日叫左牛肝菌芝士寬條麵/日本南瓜大扇貝意大利飯,兩個都超香,仲好有鮮味,食野係食原汁原味,唔係食調味嗎!我覺得我會再去,價錢唔貴,又見到隔離枱叫蜆意麵都好鬼吸引而家我身體唔飲得咖啡/花茶,只係偷飲小啖男友杯古巴咖啡,飲過好野返唔到轉頭,層次唔夠多,男友話鬼咩用機沖,本身豆只差,收70蚊唔係手調講真貴咯,想去試既朋友叫返佢出精既野“茶”好過