2023-09-20
同朋友黎左呢間好靚嘅寵物友善餐廳🩷環境好靚好舒服,空間感好大一啲都唔覺得逼!仲可以帶狗狗同有寵物餐叫😻蜂蜜酒用左石榴醋加埋檸檬釀製,味道同香氣都相當誘人~加上本身蜂蜜酒就比較甜好易入口👍🏻幾中意凍久正小山園抹茶鮮奶好濃抹茶味而唔會好甜👍🏻唔係好多地方有得食生酮餐!呢度就有!花椰菜粒粒食落好爽口,加埋藜麥更加香同健康~同時薄荷味令成個「飯」食落好清新!😻牛油果夠熟,好match又高質!呢個飯真心好香!上枱已經流口水🤤濃郁嘅汁加埋大量芝士粉,仲有大大隻龍蝦同炸龍蝦頭!超吸引呀~飯粒熟度啱啱好,粒粒分明而且份量都幾多👍🏻龍蝦汁超rich,芝士味亦好重😍好正龍蝦肉亦好鮮,連蝦頭都比我地啜埋😂唔會膩嘅甜品😍撻底好香脆,食落栗子味濃郁但唔會好甜!中間層吉士都好好食!最後緊係唔少得芭菲!上面嘅雪葩係青檸味好開胃!加上芭菲唔多cream所以食唒都唔覺得膩!最好食係拿破崙,脆口得黎充滿焦香😻芭菲都係限量..快啲去試埋個士多啤梨味先😢
環境好靚好舒服,空間感好大一啲都唔覺得逼!
仲可以帶狗狗同有寵物餐叫😻
蜜月Lust 石榴香水檸檬蜂蜜酒
凍久正小山園抹茶鮮奶好濃抹茶味而唔會好甜👍🏻
牛油果大啡菇椰菜花薄荷藜麥飯
唔係好多地方有得食生酮餐!呢度就有!
牛油果大啡菇椰菜花薄荷藜麥飯
龍蝦蝦蝦意大利飯配龍蝦忌廉汁
呢個飯真心好香!上枱已經流口水🤤
龍蝦蝦蝦意大利飯配龍蝦忌廉汁
龍蝦肉亦好鮮,連蝦頭都比我地啜埋😂
和風栗子吉士達
香印提子拿破崙芭菲