係商場入面揾一間可以帶寵物既餐廳真係唔易,今日帶既客人既2歲既poodle-毛毛親人親狗嘅毛毛嚟住左差唔多一個星期 但日日都有其他roommate所以我都無得100% spend time with佢 雖然今日要返工 但都好想爭取係佢check out前可以拍個拖 幫佢影吓靚相❤️ 今日我哋嚟到Airside既Gooca☀️ 呢度係一間露營做主題嘅Cafe⛺️平時星期六日都坐滿人 今日趁閒日朝早無人就黎試下. 首先佢全間舖係得一個位係狗狗friendly, 所以想帶毛孩嚟都真係要及早霸位叫左個breakfast set, 松露碎蛋bagel加咖啡都係$68, 幾抵呀平過Starbucks 😂 bagel整返熱外脆內軟,碎蛋既份量都generous仲要加埋芝士, 好味😋毛毛當然係有得睇冇得食,不過侍應哥哥都好好斟咗水俾佢飲😊希望好快可以再帶下一個毛孩寶寶過嚟😄

松露碎蛋bagel
Latter

毛毛當然係有得睇冇得食,不過侍應哥哥都好好斟咗水俾佢飲😊
希望好快可以再帶下一個毛孩寶寶過嚟😄
2023-11-24
$75 (Breakfast)
松露碎蛋bagel
Latter