寵物友善🐶發掘元朗特色茶座🌿 中途補給站周日計劃了文青單車遊的行程,由上水沿着單車徑踩去米埔,沿途盡是河景☀️途經加洲花園附近,見到吾少單車友係咦間「盈小館」中途補給。感覺到有少少攰同肚餓,一於入去食少少野補充一下體力。如果揸車黎既朋友仔🚗,仲可以免費泊車添!🍴盈咖哩雞扒咖哩味濃郁,而且辣度好岩香港人口味,撈埋白飯一齊食一流🍛雞扒份量都幾多,薯仔走油炸過好香口,仲有洋蔥同青椒等配菜🍴口水雞飯推介比鐘意食辣的朋友,雞件皮爽肉嫩,完全不柴。而醬汁麻辣開胃,加埋芝麻粒鋪面,吃起來清爽帶辣勁🍴香酥炸雞配他他醬食落幾驚喜,雞件炸到岩岩好,外脆內軟,配上他他醬,天衣無縫!🍹青蘋果梳打夏日透心涼,出邊天口熱,黎一杯岩曬🍹百香果梳打消暑解渴,酸甜酸甜的
寵物友善🐶發掘元朗特色茶座🌿 中途補給站

🍴盈咖哩雞扒

🍴口水雞飯

🍴香酥炸雞配他他醬

🍹青蘋果梳打
夏日透心涼,出邊天口熱,黎一杯岩曬

🍹百香果梳打
消暑解渴,酸甜酸甜的