2017-11-02 614 views
啱啱去完韓國返嚟,突然之間又好懷念韓國嘅美食,於是上網搜尋一下邊間韓國餐廳係比較多好評。經過搜尋之後,就決定嚟Hungry Korean試下。餐廳嘅裝修比較簡單,但仍然比到我一種潔淨嘅感覺;另外餐廳有明確嘅指示教我地成個用餐嘅流程,咁就唔會造成排隊上嘅混亂情況至於係食物方面,韓式食物基本上都大致齊全,我就選擇左個雞肉石鍋飯。雞肉石鍋飯上枱嘅時候依然好熱,食嘅時候一定要好小心,隻手唔好掂到個石鍋;鍋裏面嘅配菜同飯嘅比例可以話係啱啱好,再加埋一隻生蛋,自己鍾意幾時戳穿佢撈飯食都得另外,食到底嘅時候,你會發現一d飯已經變成飯焦,格外香脆再點少少蛋汁,實在係滋味滿分

另外,食到底嘅時候,你會發現一d飯已經變成飯焦,格外香脆
再點少少蛋汁,實在係滋味滿分