2009-10-07 144 views
記憶中,咁大個女好似第一次對住個海食飯,望住個天,紫紫紅紅好靚呀,正不過衛生就麻麻,因下午在酒家門外見到隻大老鼠,好嚇人,因為佢都唔驚人既.今餐晚餐,我地係將網到既黃魚,叫酒家幫我地加工,下午係好姐在家中煎咗一部分黎俾我地食,好味呀,咁新鮮既魚,緊係好味啦,鮮甜.而酒家幫我地將d魚拎去清蒸,味道當然係好食啦.另叫了 ....豉椒炒蜆 - 蜆肉唔會炒到唔見晒,隻隻係番到,但唔夠惹味,味道一般啦 鮮茄咕嚕肉 - 味道又係一般,但Mandy猛叫我試d蕃茄,佢話好新鮮喎,仲話今餐d咕嚕肉比下午個餐既咕嚕肉甜d,好味d.....椒鹽豬扒 - 大紅同Mandy話,醃得太醎,醎到有小小苦,到我食,第一啖都ok,但食到去喉嚨,真係有d苦呀.茄子煲同啫啫雞煲,好食....送飯最好整體黎講,可以一試,但係咪真係咁好食,我只覺一般啦.湯同油菜係好姐自己係街市另外買,唔駛酒家幫我地整,唔該晒好姐
另叫了 ....

茄子煲同啫啫雞煲,好食....送飯最好

整體黎講,可以一試,但係咪真係咁好食,我只覺一般啦.

望著海景食飯
我們網到的黃魚,叫酒家加工
豉椒炒蜆
鮮茄咕嚕肉
茄子煲
啫啫雞煲
豬扒太鹹
2009-10-04
$44 (Dinner)
望著海景食飯
我們網到的黃魚,叫酒家加工