2021-11-15 95 views
希望大家可以睇晒🙏🏻第一次寫咁詳盡嘅負評👎🏻本身九龍人,星期六咁啱過咗海去太古城商場行街就諗住喺嗰度食埋linner😋行到咁上下,經過一間外觀都幾靚嘅餐廳,醒起之前有KOL介紹過呢間係食韓國菜話幾好味,又見佢weekend竟然無咩人,所以就諗住試吓啦🧐我同朋友企咗喺門口諗住等位都一段時間,但係完全無人理我哋,唔知入面啲員工做乜🤷🏻‍♀️眼見on stage嘅員工其實都算多,本身諗可能間餐廳嘅service要求好高所以就請多啲人🤨如果餐廳入面好忙都算啦,但係嗰日嘅員工一係就幾條友衝去一齊執一張2人枱,其他就企喺度傾計(食完先知原來佢哋根本唔需要serve客人,唯一嘅工作就只係執枱同帶位都可以扮睇我哋唔到)🤷🏻‍♀️咁等咗一陣見無人理就諗係咪要自己行入去揾位啦,點知想行入去嘅時候,個cashier喝住我哋叫我哋出返去排隊(利申出面係無人等緊)🥴我哋心諗頭先都企咗喺門口咁耐無人理我哋先自己行入去,洗唔洗咁無禮貌喝人🤯重點係被佢喝完之後,我哋都乖乖哋出返去排隊,但結果都係要等多10分鐘先終於有人問我哋幾位☺️第一次嚟,坐低又無人同我哋講原來呢度係self service好似food court咁,搞
希望大家可以睇晒🙏🏻第一次寫咁詳盡嘅負評👎🏻

第一次嚟,坐低又無人同我哋講原來呢度係self service好似food court咁,搞到我哋呆坐咗一陣見其他客人要自己出返去叫嘢食先知要自己嚟😀anyways最後叫咗一個烤牛肉蛋包飯($98)同半份有骨蜜糖炸雞($118)🙄食物外觀係幾靚,蛋包飯都還可以但係加埋啲烤牛肉就勁勁勁勁咸🤮雞就太甜好似食緊淨蜜糖咁已經完全食唔到啲雞味🤢

整體嚟講,我覺得呢度如果係全自助式餐廳嘅話(包括點餐、攞餐、攞餐具、攞水),呢個價錢真係太貴,性價比極低因為食物質素都唔太好🤐再加上所謂嘅員工態度無比嘅差,我覺得其他朋友都唔需要再考慮嚟食除咗你係純粹想攞啲食物嚟打卡😇