2022-11-04
😫間餐廳真係開得好偏僻丫 係新城市行左一個圈都揾唔到 結果要打去餐廳問 個reception 就教我去原來係角落位🥹比間日本野遮住左Reception 見到我就話 恭喜曬 終於都揾到仲話一次生兩次熟 下次就會識黎🤣🤣幸運地我地兩個人都有卡位坐叫左個二人餐夫妻肺片⭐️⭐️⭐️可能因為我唔太食得辣🫣酸菜魚⭐️⭐️⭐️⭐️好味 夠熱 酸酸地都好開胃 辣得黎又唔會無魚味小波菜⭐️⭐️⭐️普通。無咩特別😂😂蝦膠藕片 ⭐️⭐️⭐️個連藕好厚😂😂高力豆沙⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️皮薄 夠多豆沙整體個二人餐都好夠食 個夠錢都好合理是特別一點係餐廳既侍應都好有禮貌 一入門口 門口個女仔已經有種親切感 搞笑😂 佢係我地走個時仲比左卡片我地 (YoYo.Chow)叫我地下次可以揾佢book枱落單個時個姐姐 聽到我地唔想食南瓜餅 所以轉左高力豆沙比我地❤️ P.S聽到同事叫落單姐姐做Mandy 不過最難得既係一個男同事一路都好細心 又會比紙巾又會問我地要唔要爉燭爐幫條魚保温 同埋食物味道係點 有冇意見 最後又會提供牙籤 比我地 (眼鏡男)👦🏻其實餐廳食物真係其次 最緊要真係員工既態度 所以我會再幫襯的 因為我想試下佢地新岀既羊腩煲 今次太飽食唔落🫠🫠🫠
結果要打去餐廳問 個reception 就教我去
原來係角落位🥹比間日本野遮住左