2023-03-02 324 views
Pici係一間好有氣氛嘅意大利餐廳,今次嚟到將軍澳嘅分店,大時大節嚟都冇乜人,唔使等位,環境清靜,所以坐得都好舒服留意番Pici嘅所有分店都冇得訂位嘅,餐廳必須人齊先可以入座。前菜叫咗一個松露湯,好香好濃嘅松露味,非常好飲,湯上面都有幾片松露片,好足料,飲完之後感覺為呢餐開咗一個靚頭!主菜方面叫咗幾款意粉,呢間餐廳全部都係手工嘅意粉,意粉質地好彈牙好有口感,而每一款意粉都各有特色,亦都有唔同形狀或者唔同闊度嘅意粉可以揀,款式好多,味道都唔錯!總括而言,呢間餐廳好適合慶祝,或者朋友聚餐,非常推介大家一試!

2023-01-01
$150 (Dinner)