2024-12-25
🍫🌰榛子朱古力係超級濃郁嘅朱古力,仲有好香嘅奶味。呢一個特飲真係唔錯☕✨🦪✨蒜蓉/芝士焗生蠔(4隻)生蠔肥美多汁,蒜蓉焗出嚟香氣撲鼻🧄,芝士版本又creamy🧀!兩種口味各有千秋,連唔鍾意食蠔嘅人都會食,因為配料真係好香。😋🍄🧈牛油炒野菌野菌炒到啱啱好,香濃嘅牛油味滲入每一塊,入口即溶嘅感覺真係無得輸!🧀🍝意大利芝士肉醬焗千層麵啱啱端上枱就已經聞到芝士香!肉醬濃郁得嚟又唔會太鹹,麵層薄而均勻,每一啖都係滿滿嘅芝士同肉香味!💥😋🍫🍦朱古力心太軟配雪糕呢個甜品簡直係壓軸之選!心太軟切開嗰一刻,熱辣辣嘅朱古力醬流出嚟,朱古力味好濃郁,微微苦得來又甜!✨配埋冰凍嘅雪糕,熱同冷嘅對比真係刺激味蕾!💯🤤🥩美國安格斯肉眼牛扒(7成)肉味超濃郁,口感彈牙,配埋少少黑椒汁或者芥末🧂,真係性價比好高😍💚🍰開心果麻糬提拉米蘇酒味好香濃☕,再加埋麻糬煙煙韌韌嘅口感,但係又入口即溶,層次感一流!甜而不膩,長輩都啱食。🤤💖
🍫🌰榛子朱古力
係超級濃郁嘅朱古力,仲有好香嘅奶味。呢一個特飲真係唔錯☕✨
🦪✨蒜蓉/芝士焗生蠔(4隻)
🍄🧈牛油炒野菌
🧀🍝意大利芝士肉醬焗千層麵
🍫🍦朱古力心太軟配雪糕
🥩美國安格斯肉眼牛扒(7成)
💚🍰開心果麻糬提拉米蘇