2023-05-08
係藍傲個邊做完Gym,拍下拖,行咗去海濱長廊搵好嘢食!原來有間地中海菜嘅Lounge,有海鮮有酒飲,環境裝修都好有中東特色🕌好彩早咗,未開始多人,全部Staff係外籍人士,好似去咗外國咁🥳🥳🥳💃🏻💃🏻💃🏻調酒師好勁👍🏻識表演魔術🪄識講廣東話😆▶️Hummus + Spicy Harissa🌶️鷹嘴豆泥 +哈里薩辣醬豐富蛋白質嘅豆泥醬,啱晒重訓完補返Protein💪🏻💪🏻😈▶️PITA Bread 中東包🫓用嚟配鷹嘴豆泥,塊包熱辣辣好食!最後加多兩塊,KO咗成碟豆泥~▶️Lamb Chop 羊扒冇諗過咁大份量,足足四大件,仲好多配菜!羊肉煎得剛剛好,肉嫩又夠味😋😋😋▶️SeaRock Seafood Platter 海鮮拼盤有魚、蜆、魷魚、大蝦、扇貝😳又係好大份呀!份量十足!係高CP值嘅course😋😋😋伴菜沙律🥗好新鮮▶️Searock Signature 🍹 夠晒fresh!唔好睇佢細細杯…都幾重酒味!今晚非常之滿足!性價比高,無論二人世界定一班朋友食飯慶祝都好啱Vibes👍🏻最緊要係成班餐廳嘅員工都好nice,老闆亦好熱情,成餐飯我哋食得好開心!期待下次星期五晚再嚟有得睇肚皮舞表演💃🏻
調酒師好勁👍🏻識表演魔術🪄識講廣東話😆
▶️Hummus + Spicy Harissa🌶️
鷹嘴豆泥 +哈里薩辣醬
豐富蛋白質嘅豆泥醬,啱晒重訓完補返Protein💪🏻💪🏻😈
▶️PITA Bread 中東包🫓
▶️Lamb Chop 羊扒