2020-05-22 163 views
今晚岀左黎將軍澳中心既老媽伴麵揾食 店內既座位唔多 不過我地未到6點就到左 所以可以直接入座Menu而家做緊全線九折優惠 計番又抵食左d清燉三寶牛肉麵燉湯湯底好清甜 牛味好濃郁 麵底可以揀粗麵或者幼麵 (侍應姐姐推介我揀幼麵 都幾岩我口味) 三寶牛肉麵有牛腱.牛肚同牛筋 我最中意個牛筋 燉到好爽滑 好有口感麻辣老鍋麵男朋友就揀左呢個係新推岀麻辣老鍋麵 佢話好有台灣既風味喎豆乳香香雞就如其名 香香雞炸到外脆內軟 咬落好酥脆 內裏又好嫩滑 點埋豆乳醬真係好惹味 真係忍唔住食完舊又一舊最想推介既就係左邊個杯百香國寶茶 係一杯蘊含豐富嘅維他命C而且無添加咖啡因嘅百香果茶 酸酸甜甜好清新開胃 仲話可以提升免疫力添

Menu

而家做緊全線九折優惠 計番又抵食左d