2023-06-30 88 views
𝕀𝔾: 𝕙𝕜𝕡𝕝𝕒𝕪𝕝𝕚𝕤𝕥 📍 Red Chicken @red_chicken_p🔍 將軍澳唐俊街28號海天晉滙1樓106號舖🩵醬油蟹大大隻醬油蟹🦀️賣相好正!螃蟹肉質鮮嫩,蟹黃豐富,醬油汁嘅味道配白飯一齊食味道更佳🤤🩵半半炸雞🍗我地配搭佐原味和蒜香味,炸雞外皮酥脆,內裡肉質鮮嫩,原味炸雞味道係帶點甜,蒜香味炸雞好香,味道重蒜味🤩🩵韓式部隊火鍋湯底味道醇厚,且有濃郁的牛肉香味,食材也非常新鮮,而且量十分足夠~有午餐肉、金菇、芝士腸、五花腩、粉絲等!十分飽肚🤣🩵五花腩配泡菜五花腩肉質鮮嫩多汁,肥瘦相間,搭配上辣味的泡菜,味道更加豐富。泡菜唔會太辣,而且肉質都唔會太油膩👍🏻🩵草莓酸奶雪泥味道非常清爽,口感滑溜,甜度適中。草莓的味道非常濃郁~呢杯好啱依家夏天飲,感覺涼爽又解渴😌
𝕀𝔾: 𝕙𝕜𝕡𝕝𝕒𝕪𝕝𝕚𝕤𝕥
📍 Red Chicken