Grilled Fillet Mignon 12oz 烤菲力牛扒🐮餐廳有幾款牛扒揀,我揀左菲力牛扒,Medium-rare烤得啱啱好,表面烤得焦香,有炭燒味,肉質軟嫩冇筋,薯蓉可以轉做薯條,鍾意粗薯條嘅口感,另外仲有蘆筍同葡萄蕃茄做配菜,葡萄蕃茄酸酸哋好開胃。Make Your Own Pizza 🍕平時食到嘅pizza多數set好咗材料,呢度可以根據自己嘅喜好製作pizza實在太好😁喺十四款配料入面自選四款配料,我揀左意大利辣香腸、牛肉、雞肉同煙肉。醬汁我揀左燒烤醬,另外仲可以揀經典番茄醬。燒烤醬有啲甜味,配埋拉絲嘅芝士同四款惹味嘅配料,味道好豐富同有層次。Pizza邊好香脆,中間因為好多餡料同芝士就比較軟身,兩個人食到好飽😛環境好有情調,星期一至六12-10pm有Happy Hour,六點前仲有免費薯條,不妨放工之得嚟chill下🍻

Make Your Own Pizza 🍕

• 烤菲力牛扒