2022-05-27 47 views
📍[將軍澳|大灰熊廚房]大灰熊呢個名咁熟面口,之前都有聽過大灰熊獨木舟,唔知有冇關係,但咁岩店內裝修又有兩架獨木舟係度😂講番食物先,本身想晚巿黎到叫番兩三個小菜,但見到佢有個二人餐又幾抵食所以就叫左,先有個湯,有啲豆腐有啲肉碎既羹,正常味道。小食有個椒鹽粟米,幾特別未試過,但係想像到既味,都好食,用黎做小食一流。主菜叫左椒鹽豬扒同埋金銀蛋菜心,椒鹽豬扒好有鑊氣,炸蒜好多同好香,豬扒份量都好多,都有8-10件到。金銀蛋菜心有哂咸蛋皮蛋,幾有家庭既感覺,份量都多,咸蛋皮蛋都食左好多。黎到唔想諗咁多就二人餐算啦,好味抵食飽肚又唔洗煩。
📍[將軍澳|大灰熊廚房]

黎到唔想諗咁多就二人餐算啦,好味抵食飽肚又唔洗煩。
2022-05-25
$100 (Dinner)