平時最鍾意喺將軍澳發掘餐廳,今次喺海天晉匯發現咗呢間日本餐廳,食物好多元化,而且坐得好舒適。餐廳逢二、四、六,都有串燒買一送一嘅優惠😍😍😍🍖🍊柚子燒日本黑豚肉唔單止買一送一,味道亦係一流!豚肉外脆內嫩,咬落去一啖啖都滿滿肉味,而柚子香氣又好清新,仲有小小鹽燒嘅感覺。🪽日本九州手羽本身一份兩隻,叫嘅時候發現買一送一,就嚟咗四隻,好抵食!金黃酥脆,外面唔油,肉質嫩滑,咬落去即刻有咸香味爆發🍗🍗🥩和風特色四色牛肉四款唔同嘅牛肉,包括西冷、和牛、牛舌同埋牛小排。色彩鮮艷,肉質鮮嫩,自己即場燒,每款都熱辣辣。四款牛肉都各有特色,我特別鍾意牛小排同埋和牛✨我仲叫咗其他嘅刺身、壽司,仲有親子丼,佢嘅食物款式真係好多元化,可以按自己喜好去選擇。

🍖🍊柚子燒日本黑豚肉

🪽日本九州手羽

🥩和風特色四色牛肉

我仲叫咗其他嘅刺身壽司,仲有親子丼,佢嘅食物款式真係好多元化,可以按自己喜好去選擇。