2023-04-16
好耐都無過黎將軍澳海旁呢邊食飯啦😆😉 對上一次食pizza已經係半年前哈哈哈 於是特登黎過下口癮😍😍 呢間餐廳氛圍十足 環境空間大~坐落唔會逼☺️!feel到如果係倒數或者睇波⚽️應該超正!食住pizza飲啤酒🍺 食物有質素性價比高😆😉 無唸過咁大份🆘 原本仲以為細細份😂😂 ·🌟Half & Half Pizza 🍕 $198超大份!!!😙 好鍾意pizza餅底的質感🤩 外面烤得微微焦脆!裡面超鬆軟😍 平時食開既pizza餅底都有d乾~呢間完全唔會!我地揀左兩個口味~特色+海鮮✅!特色pizza材料豐富~咩都有!口感層次豐富!海鮮pizza上面魷魚🦑份量多 爽口彈牙😋 最正係中間個好似乳酪醬既物體😂點住pizza餅底黎食真係停唔到口~·♡Crab & Prawn Fregula🦀️ $218份量同樣很大😂 比較意大利style~ 濃郁既蝦蟹味 配上口感豐富既米粒 有d似risotto😂 不過醬汁對我地黎講有少少腥~ 虎蝦好大隻 鮮甜又彈牙🦐😋·評分🪄 (滿分5🍑)人均:$200 up味道:🍑🍑🍑🍑環境:🍑🍑🍑🍑性價比:🍑🍑🍑🍑服務態度:🍑🍑🍑回頭率:🍑🍑🍑•📍A Tavola Bar & G
🌟Half & Half Pizza 🍕 $198
♡Crab & Prawn Fregula🦀️ $218
評分🪄 (滿分5🍑)
人均:$200 up
味道:🍑🍑🍑🍑
環境:🍑🍑🍑🍑
性價比:🍑🍑🍑🍑
服務態度:🍑🍑🍑
回頭率:🍑🍑🍑
📍A Tavola Bar & Grill (將軍澳)
將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place 地下G08號舖
🚇將軍澳A出口步行至海旁