2022-08-31 294 views
📍將軍澳Griddy’s Waffles & Cocktails @griddys.hk 🧇蘋果肉桂窩夫配雪糕 $58店員喺落單嘅時候好窩心咁樣問我哋想要咩口味嘅雪糕 我就喺三樣揀咗Cappuccino味😚😚雪糕食落去有種高級感!唔會係好cheap嘅感覺(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)不過個窩夫食落去嘅口感就爭啲 有種好粉嘅感覺🥲🍎蘋果汁 $38蘋果汁味道唔錯🧡佢平時出邊買到嘅味道(*ˉ︶ˉ*)所以都冇咩好挑剔!🍊橙汁 $38橙汁嘅味道就真係爭啲啦😵‍💫😵‍💫😵‍💫有種橙水嘅感覺 好淡味(///▽///)📍將軍澳Griddy’s Waffles & Cocktails 地址: 將軍澳唐俊街28號海天晉滙地下G05號舖

🧇蘋果肉桂窩夫配雪糕 $58

🍎蘋果汁 $38