2022-03-30 188 views
返工中午食啲咩好呢,咁喺疫情之下咁都冇得堂食唯有外賣,咁聽同事講有一間係食意粉嘅店,咁就試下啦,我本身都好鍾意食意粉😍😍The Vigor 唔好睇佢細細間佢門面,裝修都幾精緻好有西餐feel👍🏻👍🏻,咁估唔到佢呢間嘅專係賣外賣嘅意粉🍝🍝仲有好多款式選擇,簡直係大愛😍😍咁我又叫咗佢個番茄牛肉意粉,完全係我口味,好好味呀😋😋唔單止醬汁豐富,材料豐富,口感豐富,嗰種酸酸甜甜嘅感覺,係可以令你食唔停口👍🏻👍🏻果然係專業做意粉嘅店舖🤗🤗好值得回頭再試其他款式,仲送咗幾粒香芋地瓜小食都好好食環境質素🏚:❤️❤️❤️❤️❤️衛生程度🧽:❤️❤️❤️❤️❤️美味程度😋:❤️❤️❤️❤️❤️💗抵食指數🤩:❤️❤️❤️❤️❤️回頭指數🤩:❤️❤️❤️❤️❤️可能我自己鍾意食蕃茄啦,又鍾意食牛肉啦,又鍾意食意粉啦,所以美味程度會比爆心心😍😍

環境質素🏚:❤️❤️❤️❤️❤️
衛生程度🧽:❤️❤️❤️❤️❤️